Hypnotherapeut Met Annemieke

Mijn naam is Annemieke Claassen. En ik ben life-coach, hypnotherapeut en begeleider van (familie-)opstellingen bij Met Annemieke.

Mijn droom is dat iedereen leeft vanuit zijn of haar eigen talenten en wensen. Hoe geweldig zou het zijn als iedereen voluit leeft, vanuit wie hij of zij echt is.
Typisch mij: super praktisch en no nonsense, gecombineerd met intuïtie en empathie. Sparringpartner, blokkadeoplosser, bullshitdetector, mogelijkhedenverzinner, supporter en accountability-buddy. Dol op dansen, sporten, reizen en chocolade. Ik hou van goede gesprekken, brainstormen, mogelijkheden zien en afwisseling. In de afgelopen jaren heb ik een prachtige persoonlijke ontwikkeling meegemaakt, en dat gun ik jou ook.

Wat kan ik voor je doen?

Je loopt steeds vast op een voor jou wezenlijk onderdeel van je leven. Je gezondheid. Je werk of onderneming. Je relaties. Daar baal je van, en het kost je veel energie. Is het nu tijd voor een essentiële verandering?

Iets houdt je nu nog tegen. Iets kleins of iets groters. Misschien een langdurige fysieke klacht. Misschien weet je niet meer wat je wilt. Heb je keuzestress, en doe je niet (meer) waarvan je wezenlijk zielsgelukkig wordt. Op je werk of privé. Je wilt weer dolgraag datgene doen wat essentieel is voor jou. Ik help je er graag bij dat (weer) te bereiken.
Ik geloof in de kracht van het onderbewuste, omdat hier vaak de belemmeringen en dus ook de oplossingen liggen. Daarom zet ik onder andere NLP, hypnotherapie, voice dialogue en opstellingen in. Ook voor langdurige fysieke klachten. En als life-coach voor ondernemers.
Zodat jij klachtenvrij bent, duidelijk weet wat je te doen hebt, en jij jouw eigen leven weer kunt leven. Met meer duidelijkheid en rust in je hoofd, meer energie en meer levenslust.

Wil jij mijn hulp? Ik coach zowel binnen als buiten (omgeving Utrecht) en/of via (video)bellen. Plan een gratis adviesgesprek. Dan bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen.

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.