Massagetherapie

Massagetherapie vanuit Unfold Yourself door Sam Barkmeijer

Hee, wat leuk dat je hier bent. Ik stel me graag even voor. Ik ben Sam en naast dat ik werk als fysiotherapeut voor Actifytaal heb ik mijn eigen bedrijf 'Unfold Yourself' van waaruit ik therapeutisch werk, coach, massages, (acro)yoga en pilates geef. Zoals de naam al zegt ben ik geïntrigeerd door hoe wij ons kunnen ontvouwen zodat wij de beste versie van onszelf tot in diepe essentie kunnen zijn en leven. Precies zoals een lotusbloem zich door de modder, blad voor blad ontvouwt tot een prachtige en stralende verschijning.

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en gaandeweg ben ik me steeds meer gaan interesseren in de mens als geheel. Een holistische visie is precies waar vanuit ik werk. Zowel als fysiotherapeut en zeker ook vanuit Unfold Yourself als coach en massagetherapeut.

Heb jij uitdagingen in jouw leven waar je graag begeleiding bij wilt hebben?

Bijvoorbeeld het (her)vinden van balans tussen privé en werk, meer verdieping en bewustwording in wat jouw lichaam je vertelt en begrijpen wat bepaalde signalen betekenen? Dat kan! Neem gerust contact met mij op. Door middel van verschillende vormen van massage en massagetherapie, coaching, (acro)yoga en meer begeleid ik je graag verder op jouw pad van ontvouwen.

Bewandel jouw pad om te ontvouwen en een stralend leven te leven! Ik zie je graag!

Lieve groet,

Sam

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.