Reiki coaching

Reiki coaching door Erlinde Weller

Herken je dit?

  • Pik je snel signalen van je omgeving op en vergeet je daarbij soms jezelf’?
  • Merk je dat ‘wat zullen anderen wel niet denken’ je vaker tegenhoudt dan je lief is?
  • Heb je regelmatig fysieke klachten en weinig energie?

Weet dan dat ik je kan helpen door met jou te kijken naar hoe jij jezelf op 1 zet en je wensen en doelen wél gaat bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je klachten afnemen en jij weer lekker in je energie zit.

Maak gratis kennis in een perspectief gesprek:  www.erlindeweller.nl

Hai, ik ben Erlinde Weller en heb een passie om vanuit verbinding mensen weer in beweging te krijgen. In mijn coaching gebruik ik naast Reiki energie mijn nieuwsgierigheid, openheid en sensitiviteit om jou nieuwe inzichten te geven. Zo pakken we je klacht bij de oorzaak aan en ga je je energieker voelen. Door de helende energie verminderen je klachten en kan je weer genieten van het leven zoals het is bedoeld.

Zo ervaarde ook Marlies.

"De Reiki was heel ontspannen en gaf me een enorme energie boost. Erlinde kan goed luisteren en weet verrassende verbindingen te leggen. Zo heb ik waardevolle nieuwe inzichten gekregen",  Marlies, Brandmanager

De mindere momenten in mijn leven hebben mij de grootste lessen geleerd. Daarnaast interesseert persoonlijke ontwikkeling mij enorm, zo houd ik me zelf figuurlijk in beweging. Na mijn universitaire opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen in Wageningen ben ik door gaan leren en heb ik de volgende diploma’s: Reiki (I,II en III), Bodytalk system en rond ik in de zomer mijn 2-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut af.

Zit jij op dit moment niet lekker in je vel en kan je wel een energieboost gebruiken?  Dan maak ik graag kennis met je!

Wil je meer lezen? Klik dan hier

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.