Zoek

Vitaliteitscoach / Hormonaal door Sandra

Vitaliteitscoach met visie vanuit hormonen, door Sandra van Surksum vanuit coachpraktijk Ynside

Wat speelt er bij jou van binnen?

Hoi ,ik ben Sandra van Surksum, ben vitaliteitscoach. Mijn expertise ligt vooral bij
stress gerelateerde klachten , waarin ik zelf ook ervaringsdeskundige ben. Stress
kan op allerlei gebieden en thema’s de oorzaak zijn van jouw klachten

Zo heb ik zelf ervaren dat stress zich uitte in burn-out en hormonale klachten en voedselallergieën. Toen ik samen met mijn coach op onderzoek uitging om te ontrafelen wat er zich van binnen afspeelde, kreeg ik meer inzicht in wat mijn lichaam nodig heeft en kon ik stappen zetten naar mijn eigen doel. Meer energie en rust ervaren van binnen uit. Een leefstijl te creëren wat bij mij past. Ik dacht; “Ja, dit gun ik ook iedereen!”

Ik ben daarna erkende, geaccrediteerde opleidingen gaan volgen bij Sonnevelt opleidingen, om zelf vitaliteitscoach te worden en dit te kunnen uitdragen. Zo ontstond mijn eigen Coachpraktijk Ynside.

Wat is vitaliteits coaching eigenlijk?

Coaching om je weer energieker en vitaler te voelen van binnenuit. Hoe werkt dat dan en hoe kom je erachter wat er nodig is? Als vitaliteitscoach kijk ik naar het geheel; ik kijk als het ware vanuit een helicopterview naar jouw leven. Door dit te doen kan ik op veel gebieden zorgen voor meer inzicht, zodat je doelgerichter kan kijken naar wat er op dat moment nodig is. Hierbij kun je denken aan factoren zoals stress, voeding, hormonen, bewegen en slapen. Dit doe ik d.m.v. oefeningen, vragenlijsten en hormoonanamneses om erachter te komen wat er bij jou van binnen afspeelt (Ynside). Samen op zoek naar welke leefstijl er bij jou past.

Durf je de uitdaging aan te gaan met jezelf ? Dan nodig ik je graag uit om samen hiermee aan de slag te gaan. Dit kun je doen door contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.