Jouw energie onder de loep Workshop

Workshop: Energie onder de loep!

Herken je dit?

  • Voel je je vaak moe of futloos?
  • Heb je aan het einde van de dag weinig energie over voor leuke dingen?
  • Heb je het gevoel te worden geleefd?
  • Wil je dit wel graag veranderen maar weet je niet waar te beginnen?

 

Je bent niet de enige. Zo’n 1.3 miljoen werknemers in Nederland hebben te maken met (een van) de bovenstaande klachten aldus Trimbos instituut. Daarom hebben we de workshop ‘jouw energie onder de loep’ ontwikkeld.

Doe je mee? Schrijf je in via de webshop 

 

De basis van alles 

Energie ligt misschien wel aan de basis van alles. Zonder energie geen groei en creatie. Door te onderzoeken op welke vlakken in jouw leven de energie niet en juist wel stroomt kan jij voor jezelf weer de juiste keuzes maken. Dat geeft je vervolgens weer energie.

Wat kan je verwachten?

Een inspirerende avond onder begeleiding van twee ervaren therapeuten vanuit Het Medizijn met ieder hun eigen expertise.

We begeleiden jou aan de hand van onze ervaring en praktische tips en tools door de stappen van de energiescan. Deze scan geeft jou inzicht in factoren die zorgen voor jouw energielevel. We besteden daarbij aandacht aan wat je energie geeft en wat jou energie kost.

Naast dat we serieus met elkaar aan de slag gaan is er ook ruimte voor lol en bewegen. Lachen en je lijf voelen geven positieve energie

Van inzicht naar actie!

Na het volgen van de workshop heb je meer inzicht in wat jouw energie geeft en kost. Dat geeft jouzelf extra grip om jouw energie te beïnvloeden in je dagelijks leven.

Je gaat geïnspireerd en energiek naar huis met tenminste 1 concrete actie.

Door deze eerste stap ook echt te gaan zetten kan je direct ervaren dat het doen van bewuste acties voor jezelf energie geeft. Hiermee vergroot je het geloof in jezelf en we weten uit onderzoek dat dit je kwaliteit van leven en daarmee je energie positief beïnvloedt.

Meedoen? Schrijf je in via de webshop 

Wie geven de workshop?

Erlinde Weller: Reiki coach

Mijn interesse in energie ontstond in 2017. Ik belandde toen in een burn-out en was mijn energie laag. En dat terwijl ik juist altijd (ogenschijnlijk) meer dan genoeg energie had. Het onderzoeken van waar mijn energielek vandaan kwam, maar ook wat me juist energie geeft was voor mij doorslaggevend in het herstel. In die periode ben ik erachter gekomen dat verbinding met anderen, persoonlijke ontwikkeling, beweging en buiten zijn voor mij echt energiegevers zijn. Als Reiki coach heb ik deze elementen in mijn werk weten te combineren. Het voelt dan ook niet meer als werk.
Mijn ervaring en kennis deel ik graag met je zodat je zelf meer grip krijgt op jouw energielevel.

Meer informatie kan je lezen op https://hetmedizijn.nl/reiki-coaching

 

Laura Gilhuis: Psychosomatisch fysiotherapeut

Om mijn energie goed te laten stromen zijn verbinding, creativiteit, beweging, avontuur en (zelf)ontwikkeling belangrijke onderdelen in mijn leven. Zelf ken ik maar al te goed de zoektocht naar de juiste balans om je energiek te voelen. Door hier steeds meer zicht op te krijgen heb ik o.a. in mijn werk als (neurologie)fysiotherapeut de stap kunnen zetten naar psychosomatisch fysiotherapeut en dan ook nog op een plek die helemaal past bij mijn visie op zorg. Het gevoel dat het meer begint te stromen is zo mooi, dat gun ik iedereen. Ik deel dan ook graag mijn kennis en ervaring als professional en persoon.

Meer informatie kan je lezen op: https://www.actifytaal.nl/dt_team/laura-gilhuis

Praktische informatie?

Waar: Het Medizijn, Weerdsingel Oostzijde 8 te Utrecht
Wanneer: woensdag 1 juni
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Kosten: €27,-
Minimum aantal deelnemers: 8*

*Bij annulering worden er geen kosten in rekening gebracht

Schrijf je in via de webshop of via de app

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.