Reis door de verschillende Yoga stijlen utrecht

Wil jij graag weten wanneer welke yogastijl jou kan ondersteunen?
Heb je al ervaring met yoga, of is die eerste stap nog niet gezet? Misschien duizelt het je wel van alle verschillende vormen en stijlen van yoga en is dat de drempel voor je om te beginnen…
Of volg je al jaren een bepaalde yogastijl, maar zou je graag willen weten wat andere stijlen voor je kunnen betekenen?
Wij nemen je graag mee op reis door de verschillende stijlen, zodat jij kan ervaren wat de verschillen en overeenkomsten zijn op zowel de fysieke, mentale, emotionele en spirituele laag. En nog belangrijker dat je bewuster kan kiezen welke stijl jou kan ondersteunen in een bepaalde fase van je leven/dag/week door aan te voelen wat je nodig hebt.
Voor deze cursus staat een fantastisch team van yogadocenten met achtergronden als (psychosomatisch)fysiotherapie, (vitaliteits)coaching, massagetherapie, ayurveda, mindfulness en nog meer, voor je klaar!

*** Praktische informatie ***
Waar: Het Medizijn, Weerdsingel Oostzijde 8 te Utrecht
Wanneer: LET OP: 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei, 13 juni en 20 juni!
Tijd: 19.00 - 20.00 uur (+ 30 min bonus)
Kosten: €119

Aanmelden doe je hier!

***Wat mag je verwachten? ***
In 6 achtereenvolgende weken ontvang je 1 uur les per week en ervaar je een (gecombineerde) yogastijl die we verdiepen door te werken met een thema. En je ontvangt een BONUS ervaring;) Daarover later meer!
De groep is niet groter dan 8 deelnemers. Op deze manier kunnen wij je het maximale bieden en is er optimale aandacht voor jouw yoga reis.
De stijlen/vormen die je onder andere zal ervaren zijn: hatha, slow flow, acro, nidra, en nog meer!

*** Docententeam ***
Sam
In 2017 startte mijn eigen reis binnen de yoga. Veel verschillende stijlen ontdekt en ik heb mogen ervaren wat die verschillende stijlen voor mij deden zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ik ben Hatha yoga docent geworden omdat daar voor mij mijn basis lag. 'Correct' in de houding en dat is voor iedereen anders omdat elk lichaam nu eenmaal anders is.
Daarnaast heb ik mijn hart verloren aan de AcroYoga en heb ik in 2019 mijn teacher training daarin voltooid.
Speelsheid, vertrouwen, connectie zijn de woorden die voor mij erg belangrijk zijn.
Vanuit Unfold Yourself werk ik op allerlei verschillende lagen door middel van coaching, massagetherapie, yoga, en nog meer zoek ik graag de verdieping met je op om jouw stralende leven te leven.
Janneke
Als onderdeel van mijn sport trainingsprogramma ontdekte ik yoga al zo'n 20 jaar geleden om blessures tegen te gaan en ervoor te zorgen dat mijn lichaam zo fit mogelijk zou blijven. Toch duurde het nog 15 jaar voordat ik verliefd op de yoga werd.
Door Yoga en Ayurveda ontdek(te) ik elke dag opnieuw wat bij mij past en wat het betekent om echt naar je lichaam te luisteren, in plaats van door te duwen als het zwaar wordt.
Een lichter leven met gevoel van balans, gezondheid en flow is wat ik via de yoga heb mogen ontwikkelen, met mijn lichaam als mijn kompas.
Mijn liefde voor yoga en lichaamsbewustzijn breng ik graag over als yogadocent, ayurvedisch- en energetisch therapeut. Ik ontmoet je graag!
Sylvia
Werkzaam in het bedrijfsleven als trainer/coach ontdekte ik in 2010 yoga, initieel om uit mijn hoofd en in contact te komen met mijn gevoel. Al snel merkte ik dat ik Yoga door wilde geven aan anderen. In 2013 heb ik een docenten opleiding bij Yoga Moves afgerond en ging ik yoga en pilates geven bij een grote yogastudio in het centrum van Utrecht. Om me nog meer te verdiepen in yoga volgde ik aanvullend een opleiding tot yin yoga docent. Ik geef en hou van verschillende stijlen van yoga; ashtanga yoga, hatha, yin yoga en yoga nidra. Als yogadocent vind ik een open en veilige sfeer belangrijk, om jezelf te mogen zijn met alles wat er zich op dat moment afspeelt in je leven en hier vanuit een accepteren houding naar te kunnen kijken.
Laura
Mijn twee grote liefdes in yoga wereld zijn yin en AcroYoga. Twee compleet verschillende stijlen die elkaar mooi aanvullen. Verbinden van hoofd, hart, buik en handen door te spelen en actief te zijn of juist te vertragen en naar binnen te keren.
Yin yoga helpt mij om iedere keer weer te herinneren dat je vaak meer kan bereiken met zachtheid, acceptatie en loslaten. Echt voelen wat je lichaam nodig heeft in het hier en in nu op de mat. Door overgave en observeren ruimte maken fysiek, mentaal en emotioneel. Er komt hier zo veel samen dat ik dit dan ook graag met anderen deel als yoga docent of psychosomatisch fysiotherapeut.

*** Praktische informatie ***
Waar: Het Medizijn, Weerdsingel Oostzijde 8 te Utrecht
Wanneer: LET OP: 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei, 13 juni en 20 juni!
Tijd: 19.00 - 20.00 uur (+ 30 min bonus)
Kosten: €119

Aanmelden doe je hier!
Na aanmelding via de betaallink krijg je een mail met formulier erin. Door de kwaliteit te waarborgen en je het maximale te bieden wil ik je vragen om dat formulier in te vullen. Zo kunnen wij alles zo goed mogelijk op jou afstemmen.
Dus, wees er snel bij, want er zijn MAXIMAAL 8 plekjes beschikbaar voor deze cursus!

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.