zwangerfit utrecht

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat een mooi gegeven, de ontwikkeling van een mensje in je buik. Bij dit proces hoort goede gezondheid, want plots ben je niet alleen voor jezelf verantwoordelijk, maar ook voor een ander. Sporten is hierin voor iedereen anders.

Maar een echte sportster zoals jij wil natuurlijk doorgaan met dat wat je doet, en dat kan! Sporten is gezond, en nu er een mini mensje zich aan het ontwikkelen is, zal deze ook blij zijn met jouw drive tot bewegen. Bij sporten tijdens zwangerschap heb je wellicht vragen, of ben je benieuwd naar wat wel of juist even niet handig is te doen. Onze collega Brigitte, fysiotherapeut van Actifytaal kan je begeleiden in jouw proces. Als ervaren sportster weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om dit te blijven doen. Dus, schrijf je in en kom doen!

Kosten voor het zwangerfit traject zijn €199,- waarin je in 4 weken tijd alle ins en outs krijgt om te sporten tijdens zwangerschap. Dat betekent dus geen puf cursus maar serieus werken en sporten. Na de 4 weken groepsles is er nog een uur ingepland om met je partner, één op één je voor te bereiden op wat komen gaat.

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.