Zoeken

Myndfulbody, adem, massage en yoga

My Body, My Mind, รฉรฉn geheel: MYndfulBODY. Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage.

Bij MYndfulBODY kun je terecht voor Poweryogalessen (zowel in groeps- als privรฉverband), personal yoga coaching, massages, ademcoaching en workshops; alles om op een bewuste manier bezig zijn met je Body & Mind; om aan jezelf te werken en/of tot jezelf te komen.

Namaste, Yvonne Vendrig

Liquid Breathยฎ /Transformational Breathยฎ

Diep verbonden ademwerk: Liquid Breathยฎ en Transformational Breathยฎ

Diep verbonden ademwerk is de krachtigste tool die ik ken voor verdieping en zelfheling. In mijn opleiding tot yogadocent merkte ik al dat de asanaโ€™s (houdingen) veel dieper doorwerken wanneer je de ademtechnieken bewust toepast: โ€œmet het uitvoeren van de asanaโ€™s zet je een deur open, met de toegepaste ademhaling ga je door die deur heenโ€. De verbonden ademmethodes werken nog dieper door op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. Ademen doen we onbewust, zo lang we leven. Ademen kunnen we ook bewust sturen. Dat maakt adem de brug van bewust naar onbewust. Waardoor je in een sessie de onderbewuste laag in jou aanraakt en omhoog haalt; wat onbewust was, wordt bewust. Laag voor laag. Zo krijg je steeds meer inzicht in je eigen (gedrags)patronen en kun je bewuste keuzes maken hoe bewust om te gaan wat eerder onbewust (en van daaruit vaak sturend) in jou aanwezig was.
De ademmethodesย Liquid Breathยฎ enย Transformational Breathยฎ zijn beide zeer diepgaande ademmethodes met een krachtige helende werking, ieder op een andere manier.

Massage

Vanuit de basis- en vervolgopleiding sport massage kun je bij mij terecht voor een massage die varieert van sport- tot energetische tot ontspanningsmassage, afhankelijk van de aard van jouw klacht en behoefte. Met mijn ruime ervaring als sportinstructeur, yogadocent en personal yoga coach komt vooral het totaalplaatje aan bod. Alle aandacht gaat uit naar jouw wens, klachten en vooral ook de oorzaken daarvan; de totale lichaamsbalans en jouw beleving staan centraal. Aanvullend geef ik houding-, trainings- en/of ademadvies om herhaling van klachten te voorkomen.

Redenen om je te laten masseren:

  • (te) hoge spierspanning (b.v. door intensieve of eenzijdige training of stress)
  • vastzittende spieren / spierknopen (b.v. door stress / verkeerde of eenzijdige lichaamshouding, etc.)
  • moeilijk kunnen ontspannen en eventueel als gevolg daarvan: moeilijk kunnen slapen
  • niet lekker in je vel zitten
  • het gewoon prettig vinden gemasseerd te worden