Zoek

Relatietherapie door Rianne

Relatietherapie door Rianne Ruiter van Krachtinrelaties

Welkom bij Kracht in relaties. Word samen sterker!

Mijn naam is Rianne Ruiter. Ik ben (relatie) therapeut bij het Medizijn. Uit onderzoek blijkt dat kwaliteit van relaties, de grootste bijdrage leveren aan levensgeluk. De ervaring leert dat veel stellen pas na zeven jaar problemen de stap naar relatietherapie zetten. Dat is zonde, want veel patronen slijten dieper in naarmate de tijd verstrijkt waardoor het moeilijker wordt om het te veranderen.

Ik gun het stellen dat zij ál bij het helder worden van 1 negatief patroon, de stap maken naar een relatietherapeut. Er is zoveel kennis van de EFT Emotions Focus Therapy www.eft.nl, over relaties die iedereen zou kunnen gebruiken.

In de EFT relatie therapie worden onderliggende emoties onderzocht, negatieve patronen en het effect daarvan besproken. De therapie ondersteunt jullie om op een andere manier met elkaar om te gaan en te praten. Je leert je partner én jezelf veel beter kennen.

Mijn passie is dat ik relaties wil verbeteren. Dit kunnen ook ouder – kind relaties zijn en of de relatie met jezelf.

Het is zo spannend om dit aan te gaan met jezelf en/of je partner. Ik begrijp dit uit eigen ervaring heel goed. Het gegeven blijft dat een mens pas leert, net uit de comfortzone.

Veiligheid is mij dé belangrijkste waarde in het werken met mensen. Is je relatie goed en wil je wel in een korte tijd de kennis van de EFT tot je krijgen?

Doorlopend geven wij bij het Medizijn APK relatietrainingen. Deze training bestaat uit twee middagen en 1 dag.

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.