Zoek

Acupunctuur door Ben

Acupunctuur bij Actifytaal door Ben Verbree

Het uitgangspunt van acupunctuur therapie is het prikkelen van reacties in het lichaam.  Zo gaan we de energiebalans als geheel herstellen. Hiermee worden klachten op verschillende plaatsen behandeld, verminderd of verholpen.

Aangenomen wordt dat de behandeling de bloedcirculatie stimuleert. Hierdoor verspreiden zuurstof en natuurlijke pijnstillende stofjes door het lijf. Dit wordt gedaan om de genezing te stimuleren. Acupunctuur is in te zetten om dynamische pijn bij specifieke bewegingen te behandelen, maar ook spier-, pees- of gewrichtsproblematiek kan hiermee aangepakt worden. Daarnaast kunnen mentale problemen zoals slaapproblemen of stress gerelateerde klachten onder indicaties vallen waar wij voor behandelen.

Aparte specialisatie is Bu Ming;

Letterlijk betekent Bu Ming "het voeden van je bestemming".
Het "vinden van jezelf". Mensen die niet meer weten wat ze werkelijk "willen", sommige "vinden" heel veel en handelen uiteindelijk alleen nog maar vanuit een behoefte om bevestigd te worden door de buitenwereld en niet meer vanuit wie ze zijn.
Bu Ming kan een hulpmiddel zijn om je kernkwaliteiten weer terug te vinden en je los te maken van de vaak onnodige, remmende ballast van normen en waarden uit je sociale omgeving. Wat zijn mijn talenten, hoe kan ik daar optimaal gebruik van maken.

Je kan het gevoel van "gelukkig zijn", alleen bereiken als je naar de Bron, naar binnen gaat. Dan zul je ervaren wat het betekent om vol vertrouwen, volkomen in je kracht te staan. De bewustwording van wie je bent en hoe je wilt zijn.

De kern van geluk waaruit alle gelukspunten voortkomen: Leer jezelf kennen, accepteren, waarderen en vertrouwen. Dat heeft tot gevolg dat je evenveel liefde voor je medemens voelt, want daar draait het geluk om: gaan voor jezelf, begaan met de ander.

Gebruik je gevoel als kompas en je verstand als anker en denk en handel vanuit een optimistische, positieve levenshouding; dan word je een gelukkig mens!"

Dus ben je op zoek naar je kompas, heb jij moeite om keuzes te maken, om iets of iemand te accepteren en het los te kunnen laten? 

Dan kan Bu Ming iets voor je betekenen!

 

Bij Actifytaal wordt de acupunctuur behandeld door Ben Verbree, geregistreerd acupuncturist, zodat de behandeling vergoed kunnen worden, mits je aanvullend verzekerd bent voor deze vorm van therapie onder de noemer alternatieve geneeswijze. Het fijne van Ben is, dat hij acupuncturist en manueel therapeut is. Zo komt wetenschap en alternatieve geneeswijze heel mooi samen.

Het verschil tussen met dry needling is dat de acupunctuurnaalden bij dry needling gebruikt worden om kort de triggerpoints te behandelen. Dit om vooral de spierspanning te beïnvloeden. Acupunctuur is een energie behandeling waarbij de dunne acupunctuurnaalden langer in het lichaam geprikt blijven.

Wens je een afspraak om behandeld te worden?

www.actifytaal.nl/acupunctuur

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.