Zoek

Podotherapeut Dirk

Podotherapie bij Hallux podotherapie

Een ontspannende wandeling, de hond uit laten, een dagje winkelen of met vrienden een balletje trappen op zondag. Allemaal activiteiten die je doet zonder er bij na te denken. Niets is dan ook zo vervelend als pijn aan je voeten die van invloed is op al deze vanzelfsprekende activiteiten. Blijf vooral niet doorlopen met zere voeten of klachten bij lopen, staan en bewegen, maar maak direct een afspraak bij de podotherapeut. Je kunt zonder een verwijzing terecht. De podotherapeut doet onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Een behandeling is altijd maatwerk. Er zijn veel verschillende soorten klachten of sportblessures. De behandelingen zijn dus ook heel verschillend, van een op maat gemaakte zool tot oefeningen of een orthese.

Maak een afspraak: 088-345 6 543

Podotherapeut Dirk laat je weer beter bewegen

Een Hallux podotherapeut is een expert op het gebied van voeten en voetklachten en ben je verzekerd van de juiste zorg en uitgebreide aandacht. De podotherapeut zal de klachten onderzoeken en luisteren naar je verhaal. Pas dan wordt gekeken naar een oplossing voor jouw voetproblemen of voet gerelateerde aandoeningen. Mogelijke oplossingen na een afspraak bij een podotherapeut kunnen zijn:

In de meeste gevallen wordt een afspraak bij een podotherapeut vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor steunzolen bestaan uit meerdere delen, maar vindt ook uitsluitend plaats vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van podotherapie gaan niet ten koste van de eigen risico.
Voor een verzekeringscheck kan je terecht op de website van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.