Search

Medisch Personal Training

Medisch personal training door Actifytaal

“Fysio voor herstel, Medisch personal training om na je blessure weer te knallen.”

Sporten is grenzen verleggen. Hierdoor voel ik me sterker, fitter en ben ik beter in balans.

Beste sporter, na een blessure weer helemaal terugkomen vereist soms iets meer aandacht dan je oefeningen doen. Wij van Actifytaal fysiotherapie, begrijpen dit als geen ander. Wanneer je proces van revalidatie goed is verlopen en je hersteld bent, heb je soms net nog even wat meer nodig om echt overtuigd weer vol aan de bak te gaan in je favoriete sport. Ervaren onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeutische personale trainer.

Nu is het tijd voor actie! Voor extra motivatie. Voor leuke workouts met aandacht voor je (oude) kwetsuur. Medisch personal training is daarvoor de oplossing zodat je kennis en aandacht op maat krijgt. Maar laten we daarbij je eigen gevoel niet vergeten. Wetenschap vormt de basis, maar je bent zelf ook wetenschapper van je eigen lichaam.

Ik ben benieuwd wat je doelen zijn en hoe je daar wenst te komen?

Vitale groet,

team Actifytaal

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.