Zoek

Over Het Medi Zijn

Welkom bij Het Medizijn, centrum om gezond te worden en te blijven!

Het Medizijn is een centrum waar we alle pijlers vertegenwoordigd hebben vanuit meerdere disciplines. Voor beweging zit je goed bij de Fysiotherapeuten van Actifytaal. Graag werken wij samen met Osteopathie, of met de Manueel therapie. Als er geen blessures zijn, kan je juist heel goed instappen in onze circuittraining Floo. Dit betekent bewegen voor een optimale houding, voor souplesse en flexibiliteit in je lijf en leven.

Voeding

Voeding is de brandstof van je lijf, dus ook van je herstel. Als je “slechte” voeding tot je neemt, zal je meer moeite kunnen hebben om te herstellen. Immers heb je niet de juiste bouwstoffen om op te bouwen. De diëtist neemt je hierin mee. Maar ook onze vitaliteitscoach heeft weet van voeding. Ook hier kan je de vragen stellen om stappen te maken in je herstel. Wil je andere stappen zetten? Probeer eens of de orthomoleculaire geneeswijze wat voor je kan betekenen.

Gedrag

Niet de minst belangrijke pijler is je gedrag. Als je blijft doen, wat je doet, zal je krijgen wat je hebt gekregen. Verandering is key, dus kijken we samen met coaches of psycholoog naar wat je hierin anders mag doen wat je altijd hebt gedaan. Zo creëer je een ander patroon, dus zal je ook een andere uitkomst krijgen. Inzichten in deze gedragingen maken herstel mogelijk, in ieder geval kom je uit je vicieuze cirkel. Een vorm hiervan kan ook de mindfulness zijn. Een 8 weken traject om inzicht te krijgen over jezelf, met thema’s die kunnen spelen. Binnen Het Medizijn zijn twee mindfulness coaches aangesloten. Kom kennismaken en zie wat voor jou kan werken.

Belangrijk uitgangspunt binnen Het Medizijn is Balans

Balans in Doen en Zijn. Soms moet je dingen doen, om te herstellen of gezond te blijven.
Soms moet je in de rust, naar de fase van Zijn. Die plek van in de rust zijn, kan je nodig hebben om te kunnen herstellen, en dan pas te gaan bouwen. Samen met één van onze professionals nemen we je mee in deze balans.

In ons centrum tref je ook balans in wetenschap en complementaire (alternatieve) geneeswijze aan. Samen bedienen we een groot deel van de gezondheidsklachten en hebben we een mooie kijk op preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wij gaan graag met je kijken welke behoefte jij hebt, wie hiervoor het beste jou kan helpen en wie je op welk moment verder kan helpen. Zo ontstaat balans.

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.