Zoek

Osteopathie door Bouke, Leroy, Triinu en Aylene

Osteopathie

Met 4 osteopaten in ons centrum, kom je altijd bij degene die bij je past!

Via Osteopathie Hoekstra kan je een afspraak maken bij Bouke Hoekstra.

Op de site van Optimum-osteopathie kan je inplannen bij Aylene, Triinu of Leroy.

 

Osteopaat Bouke Hoekstra

Een Osteopaat weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier deze elkaar kunnen beïnvloeden. Bij een verstoorde beweging, is de Osteopathische behandeling hands on gericht op dit te herstellen zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren. Samenwerkend met de medische, paramedische en complementaire zorg met een amplitieve aanpak

 

Optimum Osteopathie

Wat is Osteopathie?

Osteopathie kijkt naar de algemene gezondheid van het lichaam. Het lichaam bestaat uit verschillende weefsels. Elk weefsel heeft voor een optimale functie een bepaalde bewegelijkheid nodig. Wanneer deze bewegelijkheid verstoord is kan je klachten ontwikkelen. De oorzaak kan dan op een andere plek zitten dan waar de klacht of pijn waar genomen wordt, omdat die structuren met elkaar verbonden zijn.  

Hier gaat de osteopaat samen met jou naar op zoek. De behandeling is erop gericht om jouw lichaam weer optimaal te laten functioneren. 

 

Osteopathie bij baby’s: 

De geboorte van een baby is een prachtige maar ook een traumatische (natuurlijke) ervaring voor zowel moeder als kind. Dit kan soms resulteren in ongemakken bij de baby zoals:

  • Moeite met drinken
  • Moeite met de stoelgang
  • Voorkeurshouding
  • Reflux
  • Onrust
  • Overstrekken

Nu zijn baby’s slim en hebben ze veel oplossingen om hier wat mee te doen, alleen wanneer dit niet lukt kunnen zij zich alleen maar uiten door te huilen. 

De osteopaat gaat op zoek naar functionele problemen die deze ongemakken veroorzaken en probeert die te verhelpen. Dat zorgt er vaak voor dat de baby zich optimaal kan ontwikkelen.  

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.