Search

Actifytaal fysiotherapie

Actifytaal, fysio- en manueel therapie

Actifytaal is dé fysiotherapiepraktijk die je coacht en beweegt naar balans en blijvend herstel. Onze professionele fysiotherapeuten werken samen met jou aan je gezondheid en balans. Je kunt bij ons terecht voor herstel, maar ook om blijvend te werken aan je vitaliteit.

Bij Actifyaal hanteren we een aantal waarden. Deze waarden proberen wij in alles wat we doen terug te laten komen, zodat mensen het ook daadwerkelijk voelen. Met deze waarden kun je bij ons terecht voor veel, heel veel verschillende vastlopers.

Kijk op de site www.actifytaal.nl /team zodat je weet met welk probleem je bij wie kan zijn.

Onze waarden:

Vitaal

Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Actifytaal is de verbindende schakel tussen lichaam en geest. Dit is iets wat wij elke dag willen uitdragen. Stay in balance!

Eigenzinnig

Bij Actifytaal doen wij alles net een beetje anders en op onze eigen manier. Wij weten heel goed wie WEL en NIET bij ons passen, zijn vaak ergens HEEL enthousiast over of helemaal NIET. Wij kunnen daarom soms impulsief ergens induiken, maar wel onderbouwd!

Praktisch

Bij Actifytaal zijn wij praktisch en pragmatisch ingesteld. Als wij enthousiast zijn over iets, dan blijven wij er niet over praten en denken, nee dan gaan wij het gewoon doen! Vaak vormt een goed idee alleen nog maar meer in de uitvoering.

Professioneel

Professionaliteit betekent binnen Actifytaal het overtreffen van verwachtingen. Net die stap extra zetten, nog verder gaan dan het primaire doel. Door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Onze klanten te laten zien that we got their backs!

Gelijkwaardig

Succes ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid, daarom spreken wij klanten altijd persoonlijk aan. Gaat gezondheid en herstel bij ons gepaard met hard werken en humor. Wij zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven, maar verwachten dezelfde commitment van onze klanten. Samen in beweging komen en blijven, is waar wij voor staan!

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.