Zoek

Een goede houding!

FLOO circuit voor een goede houding en soepel bewegen

Een slechte houding geeft vroeg of laat klachten. Met name als je lange tijd in die “slechte” houding niet in beweging komt. Reactie van je lijf? Stugge spieren, stramme gewrichten, alles voelt gespannen en vast? Na achter je computer te hebben gezeten, moet je lichaam echt weer even in het gareel te komen en op gang worden geholpen. De eerste passen lijken dan net alsof je plots een jaar of 10 ouder bent dan in wezen het geval is.

Je kan natuurlijk naar de Fysiotherapeut of de Masseur om alles weer los te laten maken.
Deze brengt je weer in beweging, maakt de spieren los, en je voelt je weer als herboren. Zodoende kan je weer je lijf rechtop houden, heel fijn. Maar wat nu als er een oplossing is, waardoor je dit jezelf kan geven, als cadeautje, omdat je voelt dat je dit nodig hebt!

Maak kennis met FLOO voor een goede houding en soepel bewegen!

FLOO is de unieke manier om te werken aan een goede houding.
Het geeft ruimte in zowel je lijf als je hoofd. Het maakt je gewrichten soepel en je spieren weer flexibel. In de FLOO werk je aan de goede houding, wat als basis van je (be)staan staat.

Want zeg nu eerlijk, we weten allemaal dat bewegen de oplossing is van veel (lijfelijke) problemen. De oplossing wordt altijd gezocht in sporten. Sporten is namelijk super gezond.
Helaas is sporten vaak in groepsverband, waarbij je dus de verplichting hebt om op te komen dagen als de les is. Of je gaat naar de sportschool om te fitnessen, met kneiterharde muziek, waar je niet meer op zit te wachten omdat je aandacht aan jezelf wilt geven. Bewust bewegen, met aandacht, in de rust, maar wel effectief en met resultaat.

Zorg voor jezelf met FLOO voor een goede houding en soepel bewegen!

FLOO is een traject waarin je onder professionele begeleiding werkt aan soepele beweging, balans in inspanning en ontspanning in een relaxte setting. De begeleidingsmomenten kunnen uit jouw aanvullende verzekering fysiotherapie komen. Na 1 les heb je kennis en kunde om te komen in jouw FLOO. Je mag dan onbeperkt gebruik maken van de toestellen, wanneer wij open zijn hiervoor. Het enige wat je daarvoor hebt te doen is je aan te melden in de app, zodat we weten dat jij je plek reserveert.

Rust, ruimte, aandacht en bewust bewegen. Met souplesse, flexibiliteit en een ontspannen lijf als gevolg.

Wat mensen zeggen over FLOO?

Auw, wat heb ik dit nodig! Mijn lijf is stram, dat wist ik al. Maar door de FLOO toestellen voel ik waar het in beweging mag komen. Wat heb ik dit nodig! En als je van zo’n toestel afkomt, een prettige ontspanning als gevolg. Heerlijk, ik wil veel vaker. (Lisa B.)

De eenvoud, zo simpel. Liggen, hangen en je eindgrens voelen. Het lijkt simpel, maar is hard werken. De setting maakt het heel relaxt. In een centrum van specialisten, welke weet hebben van het lijf en de geest. Geen heftige muziek, maar echt een centrum van Zijn. In ieder geval mijn Medizijn. (Bert G.)

Wil jij ook FLOO in je leven?

Schrijf je in via de webshop of via de app.

Inschrijven gebeurt meestal nadat je een afspraak hebt gehad bij onze fysio's. Deze weten namelijk heel goed wanneer de FLOO een positieve bijdrage kan zijn voor jou.

Kosten kunnen voor een groot deel verhaald worden uit je aanvullende verzekering voor fysiotherapie.

ACTIE: Aanvullend abonnement om onbeperkt je oefeningen te kunnen doen gedurende de 3 maanden op de FLOO zijn NIET: € 89,-.

Start je in de maanden juni/juli en augustus, dan FLOO je voor: € 59,-

 

Wens je het circuit zelf te betalen omdat je geen aanvullende verzekering hebt?
Na 45 minuten intake met de therapeut ben je welkom jouw FLOO programma te plannen en eenmaal een individuele check van 25 minuten te krijgen.

De investering in jezelf om 3 maanden in de FLOO te komen is: € 189,-

 

Aanmelden?

Schrijf je in via de webshop of via de app. 

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.