Zoek

Ayurvedische massage door Janneke

Ayurvedische massage door Janneke Schuurman

Hoi, Ik ben Janneke. Als energetisch en Ayurvedisch therapeut help ik mensen dichter bij hun eigen kern te komen en naar het lichaam te luisteren, zodat je gezond, gelukkig en vol liefde kunt leven. Zelf heb ik jarenlang teveel van mijn lichaam gevraagd. Eerst als topsporter, daarna door mijn levensstijl in het bedrijfsleven in combinatie met een jong gezin.

Door deze uitdagingen in mijn leven heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en voor jezelf te zorgen, vanuit zachtheid, een manier die voor mij werkt. Deze zelfzorg en zelfliefde gun ik ook jou om mee te kunnen bewegen met alles wat het leven met zich meebrengt. Op jouw eigen manier.

Ik ben opgeleid vanuit Yoga, Ayurveda en energetische therapie. Hierdoor kan ik op een holistische manier met je mee kijken wat voor jou werkt en nodig kan zijn.Door terug te gaan naar de kern, jouw eigen authenticiteit, kan jij jezelf helen. Met jouwlichaam als jouw kompas.

Je kunt bij mij terecht voor:

● Ayurvedische massage
● Ayurvedisch voedings- en lifestyle consult
● Ayurvedische yoga therapie
● Energetische therapie

Waar kan ik je mee helpen?

Jouw lichaam, elk lichaam is in essentie gezond, in balans. Je bent compleet, alles is er al.

En toch… krijg je klachten, word je ziek., raak je uit balans en raak je het contact met jezelf en jouw lichaam kwijt. Komt dit je bekend voor?

Heb je spijsvertering klachten zoals constipatie of een opgeblazen gevoel? Zoek je rust bij chronische vermoeidheid en stress? Heb je fysieke problemen zoals hoofdpijn en migraine, zit je veel in je hoofd en weet je niet wat je wilt? Om meer naar je lichaam te luisteren, dichter bij jou kern en gezondheid te komen, begeleid ik je in jouw weg naar meer vertrouwen in je eigen lichaam. Op een toegankelijke, praktische manier met yoga, ayurveda, voeding en behandelingen op maat help ik je verder. Zodat het weer mag stromen en je balans kan ervaren in het dagelijkse leven.

Waar kan ik jou bij ondersteunen?

● Spijsvertering
● Vermoeidheid
● Stress-burn-out
● Cyclus en menstruatie
● Fysieke klachten
● Lichaamsbewustzijn

Contact:
info@jannekeyoga.nl
www.jannekeyoga.nl

Kennismaken?

Ook ervaren wat wij voor je kunnen betekenen? Meld je aan en de juiste samenwerker neemt spoedig contact met je op! Nog niet zeker bij wie je moet zijn? Klik aan; Het Medizijn algemeen. Dan kijken wij, samen met jou, welke stappen handig zijn!

Geen titel

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.